Mailojen fittaus

Trackmanin avulla on helppo testata eri mailavaihtoehtoja. Pelaaja voi keskittyä testin aikana yksittäisiin lyönteihin ja laite näyttää jälkikäteen yhteenvedon, jossa kunkin mailan/mailavariaation lukemat on eriteltynä. Valinta sopivimmasta mailasta on helppo tehdä puhtaiden faktojen perusteella eikä enää tarvitse turvautua pelkästään fiilikseen.

Lyöntitestit

Laitteella voi suorittaa Trackmanin oman Combine-testin, joka mittaa pelaajan koko lyöntivalikoiman. Testissä lyödään yhteensä 60 palloa 10 eri kohteeseen. Lyöntimatkat ovat 55m – 165m ja draivi. Jokainen lyönti pisteytetään välillä 0-100 sen mukaan kuinka lähelle kohdetta pallo on tullut alas. Testin suorittamiseen menee noin tunti lämmittelyineen.

Testi on siis Trackmanin standarditesti ja omia tuloksia pääsee vertaamaan kaikkien testin tehneiden kanssa mytrackman.com-palvelusta. Joukosta löytyy myös aikamoinen joukko maailmanlistojen kärkipäässä olevia pelaajia.

Lisäksi voidaan räätälöidä omia testejä vaikka yhtä tapahtumaa varten tai sitten vaikkapa jonkin seuran valmennusryhmien käyttöön…

Mailojen kantamat eli distance gaping

Trackmanin avulla voidaan tehdä helposti pelaajalle lista oman bägin mailojen kantamista. Samalla nähdään myös se, onko bägin sisältö harmoniassa vai löytyy yllättäviä aukkoja tai päällekkäisyyksiä. Bägin koko sisällön mittauksen saa tehtyä noin 40 minuutissa.

Draw/fade, pallon lentokaaren hallinta…

You name it! Laitteella voidaan tehdä vaikka mitä. Jos haluat lyödä matalampaa/korkeampaa kaarta, laitteen Optimizer kertoo sinulle, mitkä lyönnin pallon lentokaareen vaikuttavat arvot on muutettava, kuinka paljon ja mihin suuntaan. Se kertoo myös sen, mikä on sinun optimaalinen lyönnin pituutesi perustuen mailanpäännopeuteesi.

Sivukierteitä opetellessa voi kiinnittää huomion mailan liikerataan ja tulokulmaan. Niitä säätämällä sopivalla tavalla lyönnin saa taipumaan molempiin suuntiin.

Pidemmälle?

Trackmanin datan ja Optimizerin avulla voidaan avauksia ja muita lyöntejä virittää pidemmiksi. Optimizer kertoo ne avaintekijät, joita muuttamalla lyöntiin voidaan saada lisää mittaa.

Raportointi ja seuranta

Trackman tarjoaa siis lukuisia mahdollisuuksia parantaa peliäsi. Saat jokaisen mittauksen jälkeen kattavan raportin sähköpostiisi. Raporttien tai testien avulla voit seurata omaa kehitystäsi huomattavasti paremmin kuin pelkästään pelitulosten avulla. Testituloksia pääset vertaamaan sekä omiin että muiden tuloksiin.

Ota siis yhteyttä ja varaa oma aikasi!

Mika Brunou, Trackman Certified Professional, Level 2

Close Menu