Kevätkiertueella

Kevät, se on täällä taas!

On taas se aika vuodesta, kun golfari herää viimeistään nyt talviunilta lämpötilan noustessa ja auringon tullessa esiin. Osassa Suomen kentistä on jo päästy pelaamaan kohta jo kuukauden verran ja loput kentätkin, ainakin eteläisessä Suomessa, aukeavat tämänhetkisten kelien puitteissa varmaan viimeistään lähiviikkojen aikana.

Vaikka kisoja pelataan ympäri vuoden ympäri maailmaa, on kuitenkin parhaillaan käytävä Masters eräänlainen kilpailukauden aloitus. Itselle ei tullut kutsua Mastersiin tälläkään kertaa pelaamaan eikä katsomaan, mutta kilpailemaan kuitenkin pääsen viikonloppuna. Osallistun nimittäin Tsekeissä pelattavan Czech PGA Tour -kiertueen kevätsarjan kisoihin, jotka pelataan vajaan kahden seuraavan viikon aikana.

Lähdin reissuun asuntoautollani viime torstaina 2.4 ja ensin siirryin laivalla Ruotsiin ja harjoittelin siellä viisi päivää pikkuhiljaa siirtyen kohden etelämpää, kenttinä Ombergs GK, Haverdals GK ja PGA of Sweden National. Suosittelen kaikille noita lämpimästi mikäli vaan on Ruotsiin golfasiaa…

Lippu tuulessa
Lippu oli pakko kääriä kovan tuulen takia @ PGA of Sweden National

 

Ruotsin harjoittelujakson jälkeen hyppäsin sitten seuraavaan laivaan ja matkasin Trelleborgista Rostockiin ja ajoin Saksan läpi tänne Prahan eteläpuolelle. Ohjelmassa on kolme kilpailua Prahan lähistöllä ja saan näin aikaisen annoksen kisagolfia. Toivon itseltä näistä kisoista hyvää suorittamista ja rutiinin takaisinsaamista ennen mahdollisia Nordic Leaguen kisoja. Itsellä on tällä kaudella tiukkaa päästä tuonne Nordic Leagueen edes kisaamaan, koska viime syksyn karsinnoista ei tullut muuta kategoriaa kuin varma pelioikeus Suomessa pelattaviin NL-kisoihin.

IMG_0083
Pieni työtapaturma… 😉

 

Alkukauden kilpailuohjelmaa

– 11.-12.4 Konopiste Cup, Czech PGA Tour
– 16.-17.4 Black Bridge Open, Czech PGA Tour
– 20.-21.4 Ypsilon Cup, Czech PGA Tour
– 29.4-1.5 Bravo Tour Open, Nordic Golf League / Tanska (jos mahdun mukaan)
– 6.-8.5 Northside Charity Challenge, Nordic Golf League / Tanska (jos mahdun mukaan)
– 11.-13.5 Stora Hotellet Fjällbacka Open, Nordic Golf League / Ruotsi (jos mahdun mukaan)

Trackman-mittauksista…

Vielä muutama sana Trackman-mittauksista. Talvikauden aikana kävi ilahduttavan monta asiakasta mittaamassa lyöntinsä Leaf Areenalla Trackmanin avulla, osa kävi lyhyessä analyysissä ja osa teki säännöllisesti mittauksia kahden viikon välein järjestetyissä vakiovuoroissa.

Mittaussessio aurinkoisella rangella @ Konopiste

 

Kesäkauden mittauspaikasta ja mittausten alkamisajasta tulee lisätietoja viimeistään parin viikon päästä, kun varmistuu myös oma palaamisajankohtani takaisin Suomeen.

Paljon hyviä lyöntejä kaikille ja tervetuloa mittauksiin myöhemmin keväällä ja kesällä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
%d bloggaajaa tykkää tästä: