Talven välitilinpäätös

Tätä kirjoittaessa Turussa sataa lunta ja maa on valkoisena. Muutaman kuukauden päästä alkava golfkausi ei vielä näytä kelien puolesta olevan kovinkaan lähellä, mutta kyllä se sieltä tulee, uskokaa minua! 😉

Itse pääsin joulun ja uudenvuoden tienoilla nauttimaan lämmöstä ja auringosta reilun kolmen viikon mittaisella harjoitusreissulla, joka suuntautui Floridaan ja siellä tuonne West Palm Beachin alueelle. Keliolosuhteet tuolla ovat todellakin otolliset hyvälaatuiseen harjoitteluun, koska lämpötila kohosi lähes kaikkina päivinä yli 25 asteen.

Aamukierroksella sihtaamista rämealueen yli

 

Tuo reissu osoitti sen, että harjoittelu on tuottanut tulosta ja varsinkin peruslyöminen on parantunut entisestään. Väylä- ja griiniosumia tulee selvästi aiempaa enemmän, putin ja muun lähipelin kanssa on enemmän tekemistä. Floridassa tosin Bermudaruoho aiheutti tuskaa, kun en ole siihen tottunut ja putteihin ja chippeihin tuli yksi vaikeuskerroin lisää…

Paljon oli vettä pelissä kaikilla kentillä...
Paljon oli vettä pelissä kaikilla kentillä…

Fysiikkatreenit ovat jatkuneet lokakuun alkupuolelta lähtien ja silläkin saralla olen huomannut jo jonkinlaista edistymistä. Tai siis paras mittari tuohon oli, kun viime perjantaina tein saman fysiikkatestin kuin lokakuussa. Kaikki testiarvot paranivat, monet jopa merkittävästi, esim. vauhdittomaan pituushyppyyn tuli parannusta peräti 27cm!

Seuraava harjoitusleiri on ohjelmassa todennäköisesti maaliskuun lopulla ja sen kohteeksi olen valinnut Turkin Belekin ja siellä Suenon golfkeskuksen. Olin samassa paikassa myös viime vuonna ennen kilpailukauden aloitusta ja paikka oli kaikin puolin erittäin hyvä harjoitteluun. Sitä ennen kuitenkin talven treenit jatkuvat Leaf Areenalla sekä golfhallissa että myös kuntosalin puolella.

Siitä lähtee!
Siitä lähtee!

Trackman-palveluita on edelleen saatavilla tuolla Leaf Areenalla. Nyt uutuutena pidän golfhallissa “vastaanottoa”, jonne voi tulla mittauttamaan vartissa oman lyöntinsä. Täällä lisää tuosta: vastaanottoajat ja lisätiedot

Jos kuitenkin on tarvetta pidempään kuin vartin pikamittaukseen, niin vakiovuorojakin on tarjolla ja yksittäisiä tunteja tietysti.

Suosittelen muutamaa Trackman-tuntia ennen omaa talven golfmatkaa, koska tällöin ensimmäiset päivät kentällä eivät mene oman lyönnin ja lyöntimatkojen kanssa ihmettelyyn, vaan voit keskittyä itse pelaamiseen ja siitä nauttimiseen. Tarjolla myös hyvä paketti tuohon. Täällä lisää: Trackman-hinnasto

Oikein hyvää talvikauden jatkoa ja tsemppiä harjoitteluun!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
%d bloggaajaa tykkää tästä: